Zondag 11 juni FAMILIEDAG in De Westernboerderij te Didam

De familiedag 2023 wordt gehouden op zondag 11 juni bij De Westernboerderij in Didam (nabij Arnhem) voor de donateurs van de Stichting Lynch Polyposis en hun gezin. Ook belangstellenden zijn (tegen betaling) van harte welkom.

Programma:

14.00 uur met koffie, thee of fris met een huisgemaakte muffin

14.15 Welkomstwoord Voorzitter Ron van Roijen

14.00-17.00 (inclusief consumpties)
Na de speluitleg is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid aan de verschillende westernactiviteiten voor jong en oud deel te nemen:
• Boog-, Buksschieten
• Spijkerslaan, Rodeostier
• En vele andere activiteiten

17:00 – 18:30 Grillbuffet (inclusief consumpties)
Er staat een heerlijk uitgebreid western grillbuffet voor u klaar. Dit buffet is onbeperkt en bestaat uit diverse soorten vlees van de grill, diverse salades, warme groente, aardappel wedges, frietjes en warme- en koude sauzen. Ter afsluiting is er een dessert in westernstijl.

Deelname

Voor donateurs en zijn/haar gezinsleden is de deelname aan deze dag gratis. Introducés en niet-donateurs betalen € 20 per persoon.
Indien u nog geen donatie over 2023 heeft overgemaakt, dan bedragen de kosten eveneens € 20 per persoon. Niet genoemde consumpties zijn voor eigen rekening (ter plaatse te kopen).
Bij annulering ná 1 juni zijn wij genoodzaakt € 25 per persoon in rekening te brengen voor
de gemaakte kosten (goede redenen uitgezonderd).

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier hieronder.

Digitaal Aanmeldformulier Familiedag 11 juni 2023

Dit formulier heeft u ook in de mail ontvangen als u donateur bent. U kunt zich ook aanmelden door het invullen van het bijgevoegde formulier en deze aan ons antwoordnummer te sturen of via de mail (met ingevuld formulier) naar info@lynch-polyposis.nl

Aanmeldformulier om te printen

Meld u snel aan! Het aantal deelnemers is namelijk beperkt. De uiterste aanmelddatum is 1 juni.
Na 8 juni krijgt u een bevestigingsmail met verdere details van deze dag. Deze bevestigingsmail is dan tevens uw toegangsbewijs.

Eigen bijdrage

We vragen u de eventuele eigen bijdrage (introducé of niet-donateur etc.) over te maken op rekeningnummer NL92INGB0006557698 ten name van Stichting Lynch Polyposis o.v.v. Familiedag 2023 en de naam van de deelnemer.