2 juli ’21 Symposium Darmkanker (gekoppeld aan Darm to Darm Ride)

Darmkanker is één van de meest bestudeerde vormen van kanker en is er dus ook een actieve gemeenschap van onderzoekers. Dit jaar willen we dit verder bevestigen en gaan we een groot symposium over darmkanker organiseren gekoppeld aan een sponsortocht die men Darm to Darm ride hebben genoemd.

Het symposium vindt plaats op 2 juli en is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden (mogelijk zal het online moeten maar dat zal op een later moment pas duidelijk zijn). De sponsor ride Darm to Darm Ride gaat meteen daarna van start van AmsterDARM via COLONjes, COLOgNe om te eindigen in DARMstadt. 500km in 24 uur met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Darmkanker onderzoek. Al het sponsorgeld gaat direct in een fonds voor onderzoek.

De sprekers zijn dr. Clevers, dr. Maurice (Utrecht), dr. Bardelli (Torino), dr. Sansom (Glasgow), dr. Tejpar (Leuven), dr. de Sousa e Melo (San Francisco), dr. Verheul (Nijmegen) dr. Bernards, dr. Dekker, dr. van Rheenen, dr. Vermeulen, dr. Medema (Amsterdam).