Za 9 nov. Mini-symposium Darmkanker, wat betekent goede zorg voor jou?

Darmkanker, wat betekent goede zorg voor jou?

Wat is goede zorg voor mensen met darmkanker? De werkgroep Darmkanker nodigt u van harte uit voor een mini-symposium over darmkanker. Tijdens deze middag hoort u meer over behandeling en begeleiding. Ook kunt u zelf aangeven wat goede darmkankerzorg betekent voor u. Wat gaat goed en wat kan beter voor (ex)darmkankerpatiënten?

 

Datum:         Zaterdag 9 november

Locatie:        Auditorium TU/e, Den Dolech 3, Eindhoven.

Tijd:               12.00 – 15.30 uur

Toegang:      Gratis


Programma

12.00 – 12.30 uur welkom. Leden van de werkgroep zijn vanaf 12.00 uur aanwezig in de zaal voor een informele kennismaking. Uw mening en vragen zijn belangrijk voor ons. Wat betekent goede darmkankerzorg voor u? Wat gaat goed en wat kan beter voor (ex)darmkankerpatiënten?

 

Vanaf 12.30 uur lezingen van diverse sprekers:

  • Oncoloog aan het woord. Prof. dr. Henk Verheul, Radboud UMC, vertelt welke behandelingen hij kan inzetten bij darmkanker.
  • Rol van een case manager, oncologisch verpleegkundige binnen het behandelteam bij darmkanker. (details spreker volgen later).
  • Opereren zonder snijden. Dr. Han Kruimer, interventieradioloog Maxima MC, vertelt u meer over de mogelijkheden van interventie radiologie bij uitzaaiingen van darmkanker.
  • Nooduitgang. Als laatste spreker hebben wij een verrassing voor u. Harrie Keusters komt praten over zijn ervaringen. Verhalen schrijven en vertellen is zijn passie. Sinds hij in 2013 endeldarmkanker kreeg, probeert hij patiënten te ondersteunen met zijn eigen ervaringen. Hij heeft een experimentele behandeling ondergaan en is – gelukkig – weer helemaal gezond.

Dit mini-symposium is voor alle (ex)darmkankerpatiënten, stomadragers, partners en andere belangstellenden en wordt georganiseerd door werkgroep Darmkanker, onderdeel van de Stomavereniging. Werkgroep Darmkanker zet zich in voor alle mensen met darmkanker en zij die moeten leven met de gevolgen daarvan.

Aanmelden

Meld u aan via deze link. Let op: Mini-symposium staat onder ‘overige bijeenkomsten’ op dit aanmeldingsformulier. Of kopieer onderstaande link in de balk van uw internetbrowser: https://fd10.formdesk.com/nederlandsestomavereniging2/Eindhoven_2019

 

Toegang is gratis

De lunch en toegang voor dit mini-symposium zijn gratis. U kunt ook kosteloos deelnemen aan de andere activiteiten van de Stomadag. Kijk voor het gehele programma op de website van de Stomavereniging.

 

We zien u graag in het Auditorium van de TU/e Eindhoven

Auditorium TU Eindhoven, Den Dolech 3, 5612 AZ Eindhoven.

 

Jolien Pon en Anjo van Heijst, namens de werkgroep Darmkanker